Användarnamn

Lösenord

Nu lanserar vi ett utbildningspaket bestående av över tio instruktionsfilmer, som kan användas för utbildning av både användare och administratörer.
Vill ni logga in i Turion från er egen hemsida, går detta nu enkelt att lösa genom att använda vårt nya loginscript.
Nu kan du enkelt konfigurera Turions layout så att den passar er företagsprofil bättre. Även systemets namn kan lätt ändras genom att byta ut logotypen mot en egen.
Turion är en produkt från Webland AB. Webland är ett IT-bolag med över tio år i branschen. Kärnan i vår verksamhet är att erbjuda kvalitetsmedvetna företag professionella tjänster inom outsourcing, säkerhet och hosting.
Företaget består av en supportavdelning som ansvarar för kundernas IT-struktur, en säkerhetsavdelning som arbetar med brandväggar och IT säkerhet i olika former samt vår hostingavdelning som jobbar med de servrar och funktioner som våra kunder valt att placera hos oss. Företaget har idag 9 medarbetare, alla med lång erfarenhet och gedigen kunskap inom sina specialområden.

Webland har sin huvudsakliga verksamhet i Göteborg med omnejd, men har även kunder på betydligt längre håll. Dels i Sverige, men även utomlands i länder som t.ex. Kina, USA, Tyskland mfl. Med modern teknik spelar det inte så stor roll var i världen kunden sitter, då mycket arbete kan skötas på distans.
För mer information om Webland AB,
besök gärna vår hemsida genom att klicka på länken nedan.

Startsida   |   Om oss   |   Produktbeskrivning   |   Priser   |   Kontakta oss
Copyright © 2010 Webland AB. All Rights Reserved.